Web Analytics Made Easy - Statcounter

به دستور معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، قنبری با حضور در استان خوزستان و در بازدید از مناطق آسیب دیده از سیل، در جریان روند امداد رسانی شرکت های پتروشیمی با محوریت فرماندهی ارشد مدیریت بحران این منطقه قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار ایلنا از بندر امام خمینی، قنبری ضمن بازدید از موکب شرکت‌های پتروشیمی، از زحمات همکاران جهادی پتروشیمی تشکر کرد و بر لزوم تأمین نیازمندی ها و استمرار آن تا عادی شدن شرایط تاکید نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موکب، از تاریخ ۱۴ فروردین ۱۳۹۸ با پخت روزانه ۵ هزار پرس غذای گرم برای پوشش بخشی از نیازمندی های مردم مناطق سیل زده مشغول فعالیت بوده است و فعالیت خود را بصورت مداوم ادامه می‌دهد.

قنبری ضمن بازدید از رودخانه جراحی، کانال هدامه و مرکز جمع آوری کمک های شرکت های پتروشیمی منطقه ویژه جهت ارسال به مناطق آسیب دیده، در جلسه با فرماندهی ارشد منطقه و تعدادی از مدیران حاضر شد.

در این جلسه، اطلاعات آخرین وضعیت اقدام های انجام شده در خصوص حفظ و پایداری تولید و کمک رسانی به مناطق آسیب دیده براساس اعلام نیاز استانداری خوزستان و فرمانداری ماهشهر در راستای عمل به مسئولیت های اجتماعی صنعت پتروشیمی ارائه شد و نماینده شرکت ملی صنایع پتروشیمی، پیام تشکر معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی را ابلاغ کرد.

قنبری در این جلسه بر تداوم مدیریت شرایط، تا عادی شدن اوضاع تاکید نمود و در ادامه به همراه هیأتی از مدیران و رؤسای سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی از مناطق کوت عبدالله، کوت امیر اهواز و محدوده آب جنوب شرق بازدید کرد.

وی در ادامه، ضمن ارزیابی میدانی شرایط این مناطق، در جلسه دیگری با حضور مدیرعامل آب جنوب شرق حاضر شد و برنامه های در دست اقدام این شرکت را مورد بررسی قرار داد. یکی از اهداف این جلسه که با حضور مدیران عامل شرکت های پتروشیمی فجر بندر امام و سازمان منطقه ویژه برگزار شد، هماهنگی جهت تداوم تامین آب و کاهش آسیب پذیری تاسیسات آب جنوب شرق بود.

در کنار کارهای انجام شده برای کمک به مناطق درگیر سیل اخیر، یکی از مهم‌ترین اقدامات مؤثر فرماندهی ارشد منطقه، پشتیبانی فنی و تدارکاتی از شرکت آب جنوب شرق برای تامین و ارسال آب مورد نیاز به شهرهای بندر امام، ماهشهر، هندیجان و شرکت‌های پتروشیمی بوده است.

براساس این گزارش، پتروشیمی در این ماموریت، با انجام اقدام های پیشگیرانه، مانع ایجاد یک مشکل جدید برای مردم منطقه و شرکت های پتروشیمی شد که این امر مورد تقدیر مدیرعامل آب جنوب شرق خوزستان نیز قرار گرفت.

گفتنی است، با توجه به اینکه شرایط فوق العاده در استان خوزستان کماکان ادامه دارد اقدامات منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی نیز تا اعلام شرایط عادی تداوم خواهد داشت.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی پتروشیمی سیل صنعت مدیریت بحران 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۵۰۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تهران گفت: بیش از ۲۲ هزار بازدید کمّی و کیفی از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده از سوی بازرسان و کارشناسان منطقه در سال ۱۴۰۲ ثبت شد.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تهران، فریدون یاسمی دراین‌باره بیان کرد: بیش از ۱۸ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع، به‌منظور کنترل کمّی و کیفی انواع فرآورده و بررسی روند سوخت‌رسانی مستمر و شبانه‌روزی در سال ۱۴۰۲ در منطقه تهران انجام شد.

وی افزود: در همین بازه زمانی، کارشناسان منطقه عملکرد مصرف‌کنندگان عمده را با انجام بیش از ۴ هزار بازدید بررسی کردند.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تهران تأکید کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۳ کارشناسان منطقه تهران همراه با بازرسان شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و حوزه مقاومت بسیج منطقه در قالب ۶ گروه عملیاتی، عملکرد مصرف‌کنندگان عمده را راستی‌آزمایی کردند.

یاسمی با اشاره به اینکه منطقه تهران دارای ۳۴۸ جایگاه سوخت مایع فعال و بیش از یک‌هزار و ۵۰۰ مصرف‌کننده عمده است، یادآور شد: سامانه پاسخگویی و ارتباط با مشتریان شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران (۰۹۶۲۷) به‌صورت شبانه‌روزی آماده دریافت انتقادها، پیشنهادها و شکایت‌های شهروندان تهرانی است.

دیگر خبرها

  • لزوم تدوین برنامه عملیاتی پتروشیمی‌ها برای تحقق راهبرد جهش تولید
  • جلیل سبحانی از ورود هوش مصنوعی به صنایع پتروشیمی خبر داد
  • فاز ۳ طرح نهضت ملی مسکن رزن عملیاتی می‌شود
  • حمایت از تولید راه تحقق شعار سال جهش تولید
  • انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده
  • انجام ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع
  • نخستین بار در صنایع پتروشیمی کشور صورت گرفت؛ تبدیل وضعیت کلیه نیروهای پیمانکار به قرارداد مستقیم با پتروشیمی امیرکبیر
  • پایداری ارتباطات مخابراتی خوزستان با وجود بارندگی‌های اخیر
  • سامانه بارشی جدید در راه جنوب غرب خوزستان 
  • خطر سیل در کمین نان مردم جنوب کشور