Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلیل بالایی در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: عامل ۹۰ درصد آتش سوزی های اخیر انسانی و به خاطر سوزاندن پس چر اراضی کشاورزان برای کشت مجدد بوده است.

وی با اعلام آمادگی شوراهای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان ها، از جدیت و حضور میدانی فرمانداران تشکر کرد.

مدیرکل مدیریت بحران استان کرمانشاه افزود: آتش سوزی یکی از بناهای انسان‌ساز می باشد که هر لحظه مدیریت و اطفاء آن سخت تر می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بالایی بیان داشت: به همین خاطر محور را رسانه مردم و امکانات محلی قرار داده ایم ماشین آتش نشان از شهرهای سردسیر به مناطق گرمسیر اعزام شده است و همچنین بیش از ۱۰۰ دستگاه دمنده توسط دستگاه های ذیربط خریداری شده است.

وی به رویکرد جدی دستگاه ها در طرح دعوا و تعقیب قضایی عاملین آتش سوزی به عنوان خسارت زنندگان به سرمایه های ملی اشاره کرد و گفت: در این راستا دستگاه قضا نیز در برخورد قاطع و قانونی همکاری جدی دارد.

بالایی بهترین روش اطفاء حریق در منابع ملی و اراضی کشاورزی را ایجاد حمل تنسیق با تراکتور یا گریدر دانست و افزود: امیدواریم با همکاری کشاورزان، طبیعت گردان و رانندگان به ویژه در روز های تعطیل شاهد کاهش روند آتش سوزی ها باشیم.

وی با اشاره به وصف مجرمانه آتش سوزی هم به عنوان تخریب منابع ملی و هم آلوده کننده محیط زیست خاطر نشان کرد: در هر استانی که اقتصاد خانوارها متکی به کشاورزی و دامداری باشد این رفتارها غیر قابل بخشش است.

بالایی به نقش بسیج، دهیاران، شوراهای اسلامی، داوطلبین هلال احمر و نیروهای مردمی و سازمان های مردم نهاد در پیشگیری و مقابله با آتش اشاره و از ائمه جمعه و جماعات - درخواست کرد که از پایگاه ارزشمند خود برای آگاهی بخشی و افزایش مشارکت مردم در حفظ منابع ملی مشارکت کنند.

وی از دستور همکاری فرماندهان ارشد نظامی ارتش، سپاه و نیروی انتظامی به نیروهای تحت امر برای مقابله و مشارکت در اطفای حریق خبر داد و گفت: انسجام مدیریت و مشارکت مردم و مدیران پابه کار عامل مهمی در پیشگیری و کاهش مخاطرات ناشی از حوادث است و همدلی ایجاد شده در مدیریت بحران سرمایه ارزشمندی برای استان خواهد بود.

کد خبر 4633857

منبع: مهر

کلیدواژه: کرمانشاه آتش سوزی مدیریت بحران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۸۰۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تصرف ۴۶۰۰ هکتار از اراضی ملی سیستان و بلوچستان

رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان از رفع تصرف بیش از ۴۶۰۰ هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی طی ۱۳ ماه خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، ‌حجت الاسلام والمسلمین موحدی‌راد رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان در نخستین نشست شورای خفاظت از اراضی ملی و منابع طبیعی استان که صبح امروز در سالن شهید بهشتی دادگستری استان برگزار شد از رفع تصرف بیش از 4600 هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی استان سیستان و بلوچستان در سال گذشته و یکماهه ابتدای امسال خبر داد.

ضمن تقدیر از اعضای شورای حفاظت از اراضی ملی و منابع طبیعی استان افزود: امروزه افرادی به دنبال کسب منافع غیر مشروع و نامشروع از طریق تصرف اراضی ملی و دولتی به ویژه در حاشیه شهر‌ها که مشکلات عدیده در غالب سکونت گاه‌های غیر مجاز دارند است که منجر به افزایش حاشیه نشینی شده است.

وی ادامه داد: با تلاش‌های شبانه روزی و پای کار آمدن دستگاه‌های متولی در سال گذشته و ایام عید نوروز بیش از 4600 هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی به ارزش ریالی 3000 میلیارد تومان رفع تصرف گردید و از ید متصرفان خارج شده است.

موحدی‌راد افزود: دستگاه‌های متولی باید پای کار بیایند و با قدرت و شدت از تصرف اراضی ملی و منابع طبیعی جلوگیری کنند.

وی یکی از مصوبات مهم این نشست را تهیه طرح هادی متناسب با رشد جمعیت از سوی بنیاد مسکن اعلام و عنوان کرد: روستا‌هایی که منابع طبیعی به بنیاد مسکن واگذار می‌کنند باید بنیاد مسکن متناسب با رشد جمعیت اقدام به طراحی طرح هادی نماید تا از تصرفات احتمالی اراضی ملی در حاشیه روستاه‌ها و سکونت گاه‌ها جلوگیری شود.

رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان ادامه داد: برای جلوگیری از برخی تصرفات توسط افراد سودجو لازم است که خودرو‌هایی که به این اماکن مصالح یا هر نوع خدمات دیگری ارائه می‌دهند توقیف و کارت سوخت آن‌ها ابطال شود.

وی یکی از عومل ایجاد تصرفات را در زیرساخت‌ها و عدم مدیریت در سکونتگاه‌ها عنوان کرد و افزود: برخی افراد در حاشیه روستاه‌ها و شهر‌ها سکونتگاه ایجاد می‌کند و با گرفتن کد آبادی از دولت خدمات می‌خواهند که باید کسانی که متولی صدور کد آبادی و استعلام لازم را از شورای حفاظت از اراضی ملی و منابع طبیعی و دستگاه‌های متولی بگیرند و بعد اقدام به اعطای کد کند.

موحدی‌راد افزود: طبق قانون باید رفع تصرف وخلع ید با قاطعیت انجام شود و در دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان نیز شعبه ویژه‌ای برای رسیدگی به پرونده‌های تصرف عدوانی در نظر گرفته شده است که با قدرت وسرعت به این پرونده‌ها رسیدگی می‌شود.

وی همچنین وجود چاه‌های غیر مجاز را عامل بسیاری از تصرفات در استان عنوان کرد و از دستگاه‌های متولی خواست تا گزارش کاملی از چاه‌های غیر مجاز را در نشست بعدی ارائه دهند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • ضرورت برخورد جدی دستگاه قضا با عاملان آتش‌سوزی عمدی جنگل‌ها
  • ۵۰ درصد چاه‌های آب سمنان نیازمند مرمت و بازسازی است
  • عبور موفق از پیک تابستان نیازمند همراهی مردم/ جایزه ۶۰۰ دستگاه خودرو ویژه مشترکین کم مصرف
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • تعیین تکلیف سایت جدید پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه در گام‌ نهایی
  • «اصپاک» در شهر اصفهان ۱۳ هزار مشترک دارد/ بیش از ۱۰ هزار خانه بیمه آتش‌سوزی شد
  • قصور مسئولان در حادثه امام‌زاده ابراهیم شفت محرز است
  • ۹۲ درصد متقاضیان واجد شرایط تسهیلات نهضت ملی مسکن، قرارداد امضا کردند
  • رفع تصرف ۴۶۰۰ هکتار از اراضی ملی سیستان و بلوچستان
  • با انگیزه‌ترین بازیکن علیه رویاهای تراکتور