Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع انسانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس کنفرانس ملی توسعه سرمایه انسانی در آیین افتتاح کنفرانس تاکید کرد: از جمله اهداف برگزاری این کنفرانس، تاکید بر نقش‌آفرینی دانشگاه‌ها در حل مشکلات جامعه و تنوع‌بخشی به منابع آموزش عالی است.

به گزارش ایسنا، دکتر محمدتقی نظرپور در کنفرانس ملی توسعه سرمایه انسانی که از صبح امروز (دوشنبه) به مدت دو روز در مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود، با گرامی‌داشت ایام دهه فجر و تسلیت ایام فاطمیه اظهار داشت: همگی ارزش‌های والای فجرآفرینان را به یاد می‌آوریم و متعهد می‌شویم که در گام دوم انقلاب، ضمن حفظ دستاوردهای چهل سال اول انقلاب، بر تداوم وتوسعه اهداف متعالی آن و ساختن ایران اسلامی بزرگ تاکید می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه ایجاد هماهنگی راهبردی بین معاونان، مدیران و متخصصان مدیریت سرمایه انسانی و ایجاد ارتباط مستقیم، نظام‌مند و پایدار، تلاش نیروی انسانی خلاق برای ایجاد فضای یاددهنده و یادگیرنده در تحکیم فرهنگ آموزش و پژوهش و زمینه‌سازی برای فرصت‌یابی شغلی در فضای ملی و بین‌المللی را از اهداف برگزاری این کنفرانس اعلام کرد و گفت: ارتقای کیفیت توسعه کالبدی با تاکید بر رعایت مقررات ملی ساختمان و استفاده از ظرفیت‌های قانونی و مصوبات هیات‌های امنا از دیگر اهداف و موارد مطرح شده در این کنفرانس خواهد بود.

دکتر نظرپور افزود: ایده‌پردازی و نظریه‌پردازی در عرصه علمی و اجرایی کشور از طریق ارائه دستاوردها و الگوهای برتر در سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی، توجه به دستاوردهای بین المللی برای نظام توسعه سرمایه انسانی مطلوب، اجرایی کردن برنامه‌های توسعه و تحول در نظام اداری کشور و ایجاد ارتباط موثر بین دانشگاه‌ها و مراکز علمی و پژوهشی برای کسب تجارب برتر ملی و بین‌المللی از جمله مباحث مورد بحث و بررسی در این کنفرانس است.

رئیس کنفرانس ملی توسعه سرمایه انسانی در بخش دیگری از سخنان خود به اشتراک‌گذاری دانش و دستاوردهای علمی از طریق ویدیو کنفرانس و بهره‌گیری از تجارب برتر داخلی و خارجی به عنوان یکی از مباحث مطرح شده در این کنفرانس اشاره کرد و گفت: زمینه‌سازی برای طرح دستاوردها، تجارب و راه‌کارهای علمی و تخصصی در نحوه عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی در راستای استقرار مدیریت سبز، ایجاد فضای علمی معرفتی برای ایده‌پردازی و ارائه تجربیات و دستاوردهای علمی جایگاه تمدنی فرهنگ ایرانی اسلامی از دیگر اهداف برگزاری این کنفرانس است.

همچنین در این کنفرانس از دستگاه‌های اجرایی برتر در حوزه توسعه سرمایه انسانی، استقرار نظام شایسته‌سالاری، توسعه و تربیت مدیران شایسته محور و بهره‌گیری از دستاوردهای علمی و تجربی تقدیر می‌شود.

در این کنفرانس دو روزه همچنین ۴ پنل و ۱۲ کارگاه با موضوعات مدیریت انتقال یادگیری، اتصال آموزش و توسعه با نتایج کسب و کار، تجربه سازمانی استقرار ساختارها و مکانیسم‌های فرایند مدیریت یادگیری در سازمان، رویکردهای نوین فناوری در خدمت یادگیری، ارزیابی اثربخشی آموزش‌های مجازی، چالش‌ها و راهکارها، تکنولوژی بهبود عملکرد انسانی، چگونه آموزش‌های سازمانی را اثربخش‌تر می‌کند؟، پیری زودرس آموزشی، توسعه منابع انسانی، یادگیری و نوآوری در مدل تعالی EFQM-2020T طراحی و اجرای برنامه توسعه انفرادی (ادیپی)، طراحی و کاربست سامانه هوشمند پیشنهاد فرصت یادگیری در سازمان‌ها و صنایع، روندهای یادگیری الکترونیکی در سال ۲۰۲۰، چالش‌ها و فرصت‌ها، رهیافتی کارآمد در فرآیند شناسایی، ارزیابی و انتخاب مدرسان آموزش‌های سازمانی با تأکید بر مدل شایستگی مدرسان و برندسازی شخصی برای مدیران آموزش در بستر فناوری‌های نوین آموزشی برگزار می‌شود.

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، برگزاری نشست معاونان اداری، مالی و مدیریت منابع و مدیران منابع انسانی و پشتیبانی دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور، از دیگر برنامه‌های مرتبط با کنفرانس ملی توسعه سرمایه انسانی خواهد بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۸۰۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلم مولد نیروی انسانی و گران‌ترین ثروت است

به گزارش خبرنگار مهر، اصغر فرهادی، ظهر دوشنبه در آیین گرامیداشت مقام معلم اظهار کرد: مقوله آموزش و پرورش در استان زنجان در متن قرار گرفته و همین امر موجب پرورش انسان‌های همچون دکتر مجید شهریاری و انسان‌های فرهیخته و متدین شده است.

وی با بیان اینکه معلم کارمند نیست و کار تکراری نمی‌کند، عنوان کرد: هر سال به تعداد دانش‌آموزان باید طرح و پروژه جدید در آموزش و پرورش اجرا شود.

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه منابع انسانی در تعیین ثروت کشورها قابل قیاس با هیچ چیزی نیست، تصریح کرد: معلم مولد نیروی انسانی و گران‌ترین ثروت است.

وی با بیان اینکه تعلیم و تربیت دو پله شامل خانواده و مدرسه دارد خاطرنشان کرد: هر دو این پله‌ها متأثر از معلم است و معلم به این مقوله جامه عمل می‌پوشاند.

فرهادی ادامه داد: به همین خاطر مقام معظم رهبری مدام روی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تأکید دارند و آن را نسخه شفابخش آموزش و پرورش خواندند.

وی با اشاره به اینکه سند غربی نیروی انسانی ما را نشانه گرفته بود، ابراز کرد: نیروی انسانی باید به درد کشور و مکتب ما بخورد و این سند مسیر را برای رسیدن به مقصد برای ما مشخص می‌کند.

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزیر آموزش و پرورش در توضیح اهمیت و جایگاه معلم یادآور شد: استاد یک فن را به دانشجو می‌آموزد اما کار معلم صرفاً آموزش دانش نیست بلکه زندگی را به دانش‌آموز یاد می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: از سال ۱۴۰۲ بیش از ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است و این نشان از توجه دولت سیزدهم به تعلیم و تربیت دارد.

فرهادی نظام رتبه‌بندی را کاری بسیار دشوار خواند و گفت: دولت سیزدهم بیش از ۹۰۰ هزار معلم را رتبه‌بندی کرد که ۵۷۲ هزار نفر تقاضای تجدید نظر دادند و در مدت چهار ماه تقاضای آن‌ها مورد بررسی قرار گرفت و بیش از ۳۸۰ هزار نفر ارتقای رتبه گرفتند.

وی بیان کرد: امیدواریم دانش‌آموزانی در طراز سند تحول بنیادین و حیات طیبه که سیره تربیتی حضرت زهرا (س) در آن مورد تأکید قرار گرفته است، پرورش دهیم.

کد خبر 6098190

دیگر خبرها

  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است
  • معلم مولد نیروی انسانی و گران‌ترین ثروت است
  • شکل‌گیری امید‌آفرینی در جامعه پس از مشاهده دستاوردهای پژوهشی سمپادی‌ها
  • توان علمی دانشگاه فردوسی مشهد باید به حل مشکلات کمک کند
  • دانشگاهها در راستای رفع مشکلات توسعه ای مازندران پای کار بیایند
  • اساس و توسعه هر کشور، توجه به آموزش و پرورش و تربیت نسل جوان است
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور