Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیأت عامل و معاون منابع انسانی بانک ملی ایران در همایش تبیین برنامه ها و ارتقاء کیفی فعالیت های گزینش بانک گفت: امر گزینش «حق الناس» است و باید مراقب باشیم تا حقی از کسی ضایع نشود.

به گزارش گروه بانک و بیمه پول نیوز، حبیب اله رشید ارده در این همایش که با حضور حسن مونسان عضو هیأت عامل و معاون شعب، محمد رضایی رییس اداره کل سرمایه انسانی، مهدی ملک مجد رییس اداره کل گزینش و دیگر مدیران و رؤسای ادارات امور شعب استان ها و اعضای هسته گزینش و گزینشگران بانک به میزبانی اداره کل گزینش برگزار شد؛ با تبریک سالروز صدور فرمان امام خمینی (ره) در امر تشکیل گزینش افزود: افرادی که کار گزینش را انجام می دهند باید افرادی دلسوز، امین، متعهد و واقف به شرح وظایف خود باشند تا با انتخاب و گزینش آن ها، نیروهایی سالم و پاکدست وارد سازمان شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی اصلی ترین محور توسعه هر سازمانی را نیروی انسانی کارآمد آن عنوان و تصریح کرد: نیروهای انسانی باید ماهر و توانمند باشند تا سرمایه های آن سازمان تبدیل به درآمد و سودآوری شوند.

رشید ارده با تاکید بر اینکه بالاترین شاخص شناسایی و تمایز افراد در گزینش ها، ایمان به خداوند متعال و وجدان درونی انسان است؛ ابراز کرد: این عوامل برای گزینشگر بسیار مهم هستند و باید به عنوان عوامل بازدارنده و سلامت کاری مدنظر قرار گیرند.

عضو هیأت عامل و معاون منابع انسانی بانک ملی ایران با اشاره به سخنان امام خمینی (ره) درباره گزینش بیان کرد: «میزان در گزینش، حال فعلى افراد است». ممکن است خطاهای جزیی هم از افراد سر بزند که اگر با موازین نظام در تضاد نباشد؛ می توان از آن ها چشم پوشی کرد.

وی با تاکید بر این که وظیفه گزینشگران بسیار سنگین بوده و سختی کار گزینش همتراز با اجرای عدالت است، خاطرنشان کرد: اگر امروز ما گزینشگران حق افراد را ضایع نکنیم؛ زمانی که این افراد وارد سیستم شوند نیز حقی از مردم ضایع نخواهند کرد.

همچنین حسن مونسان عضو هیأت عامل و معاون شعب بانک نیز در این همایش به نقش مهم گزینش و خلوص نیت و فداکاری گزینشگران در استان ها اشاره کرد و گفت: دقت و انجام گزینش صحیح و بروز رسانی فرآیندهای منابع انسانی بسیار حائز اهمیت است.

محمد رضایی رییس اداره کل سرمایه انسانی نیز با اشاره به توصیه‌های امام علی(ع) به مالک اشتر در استخدام کارگزاران که فرمودند «در کارهای کارگزارانت اندیشه و تأمل کن و پس از آزمودن آن ها، ایشان را به کار گمار» گفت: ارتباط و تعامل ادارات کل گزینش و سرمایه انسانی بسیار نزدیک است. همچنین انسجام، دقت و سرعت همکاران گزینشگر در انجام مراحل گزینش و آزمون بسیار مهم و از ویژگی های خاص و برجسته عملکرد آنان در این دوره است.

در پایان نیز اداره کل گزینش به بررسی تخصصی عملکرد نیروهای خود در ادارات امور شعب استان ها پرداخت و ضمن انتخاب و معرفی گزینشگران برتر، مدیران اداره کل گزینش هم به سوالات و دغدغه های افراد حاضر پاسخ دادند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بانک ملی بانک ملی پول نیوز نیروی انسانی عدالت سودآوری عضو هیأت عامل و معاون اداره کل گزینش منابع انسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۴۷۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین مالی ۸۰۰ همتی تولید از بورس در سال ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید پاداش، معاون هماهنگی و نظارت و زیربنایی معاون اول رئیس‌جمهور، در نشست شورای راهبری بهبود محیط کسب‌وکار با موضوع بررسی راهکارهای تحقق شعار سال، با بیان اینکه هنوز مفهوم مشارکت مردم کاملاً روشن نیست، اظهار کرد: در دولت روش‌های متعارف مشارکت، همان روش‌های مشخص شده در قانون بودجه تعیین شده است. درباره حوزه‌ای که بخش خصوصی می‌تواند مشارکت کند نیز فعلاً جمع‌بندی ما خدمات فنی و مهندسی است. از اتاق ایران می‌خواهیم برای تعیین شاخص‌ها و حوزه‌های مشارکت مردم کمک کند.

وی افزود: بسته دولت برای اجرای شعار سال، بر مبنای دو محور اصلی تأمین مالی و بهبود فضای کسب‌وکار در دست تدوین است.

پاداش با اشاره به اینکه اقداماتی در رابطه با بهبود تأمین مالی غیربانکی در دست اجراست، گفت: سال گذشته حدود ۸۰۰ هزار میلیارد تومان تأمین مالی بنگاه‌ها از طریق بازار سرمایه انجام شده است؛ اما کافی نیست و باید افزایش یابد.

وی با بیان اینکه در خوش‌بینانه‌ترین حالت تأمین مالی از طریق بازار سرمایه کمتر از ۷ درصد است، افزود: با دستور معاون اول رئیس‌جمهور، کارگروه تأمین مالی برای جهش تولید تشکیل شده است. اولویت روش‌های تأمین مالی در این کارگروه به ترتیب بازار سرمایه، فاینانس و از محل افزایش بخش جدید منابع در نظام بانکی است.

پاداش با تأکید بر اینکه باید نابرابری در دسترسی بنگاه‌ها به منابع از بین برود، ادامه داد: در این راستا قرار است، بخش عمده تسهیلات به بخش خصوصی و بر اساس اولویت‌بندی وزارت صمت تخصیص داده شود. بسته تأمین مالی بخش خصوصی در سراسر کشور آماده شده و این مبنایی برای حل نابرابری تأمین مالی میان بخش خصوصی و دولتی است.

وی اظهار کرد: با ایجاد کارگروه تأمین مالی با دو محور اصلی رفع نابرابری در دسترسی بخش خصوصی به منابع و تنوع ابزارهای تأمین مالی تلاش می‌کنیم مشکل تأمین مالی را حل کنیم.

معاون هماهنگی و نظارت و زیر بنایی معاون اول رئیس‌جمهور، با طرح پیشنهاد تشکیل کارگروه واکنش سریع با اتاق ایران، گفت: برای افزایش تعامل با اتاق ایران یک نماینده از سوی این معاونت به شورای راهبری معرفی خواهد شد.

کد خبر 6098299 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است
  • تامین مالی ۸۰۰ همتی تولید از بورس در سال ۱۴۰۲
  • معلم مولد نیروی انسانی و گران‌ترین ثروت است
  • هفت خان مشکلات پیش روی اراضی هفت آسیاب سنندج
  • آخرین تلاش‌های دلار تلگرامی برای حفظ حمایت ۶۰
  • کلنگ خوابگاه متأهلی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد
  • معلم انسانی‌ترین و گرمترین عنصر نظام آموزشی است
  • طرح «هر مدرسه یک نهالستان» در دماوند اجرا شد
  • معاون رئیس‌جمهور: امکان گزینش در دور دوم انتخابات مجلس آسان‌تر است
  • در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم