Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل منابع انسانی و پشتیبانی وزارت علوم علوم، تحقیقات و فناوری از برگزاری هشتمین کنفرانس ملی آموزش و توسعه منابع انسانی در عصر کرونا در روزهای ۲۸ و ۲۹ بهمن ماه سال جاری خبر داد.

به گزارش گروه آموزش خبرگزاری برنا، دکتر اباصلت خراسانی با اعلام این خبر گفت: این کنفرانس بزرگ‌ترین رویداد علمی و تخصصی در حوزه آموزش منابع انسانی کشور است که با همکاری دستگاه‌های اجرائی مختلف، ۲۸ و ۲۹ بهمن ماه در تهران برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه رسیدن به اهداف سازمانی بستگی به توانایی کارکنان در انجام وظایف محوله و انطباق با محیط متغیر دارد، اظهار داشت: اجرای آموزش و بهسازی نیروی انسانی سبب می‌شود تا افراد بتوانند متناسب با تغییرات سازمانی و محیط به طور مؤثر فعالیتشان را ادامه داده و بر کارایی خود بیفزایند. از طرفی مهمترین خصیصه سازمان‌های امروزی تغییر و تحول است، درچنین شرایط محیطی پیچیده و متنوع با تحولات سریع، اگر نتوانیم متناسب با این تغییرات، سازمان، مدیران و کارکنان را همگام سازیم، قربانی آن خواهیم شد. لذا نیاز به یادگیری سازمانی امروزه به خوبی در تمامی سطوح سازمان ثابت شده است.

دکتر خراسانی افزود: تئوری‌ها و مدل‌های آموزش و توسعه منابع انسانی نوظهور در عصر کرونا، تاثیر استراتژی‌های یادگیری و توسعه در عصر کرونا بر تقویت استراتژی‌های کسب و کار سازمان‌ها، طرای و بسط فرصت‌های یادگیری جدید در عصر کرونا، راهکارها و چالش‌های انتقال و کاربست یادگیری در محیط‌های کاری در عصر کرونا، معرفی تجربیات و دستاوردهای سازمان‌های برتر دنیا در حوزه آموزش و توسعه کارکنان در مواجهه با پدیده کرونا، امکان‌سنجی فنی و مدیریتی بهره‌برداری از فناوری‌ها و تکنولوژی‌های آموزش و یادگیری الکترونیکی در سازمان‌ها، تشریح انواع پلتفرم‌ها و نرم‌افزارهای تولید و مدیریت یادگیری الکترونیکی، مدل‌ها و الگوهای ارزیابی تاثیرات یادگیری الکترونیکی از جمله محورهای این کنفرانس است.

وی ادامه داد: همجنین تجارب سازمان‌ها در دوران کرونا در بهره‌برداری از فناوری‌های یادگیری، تغییرات چالش‌های نحوه استقرار رویکردهای مدیریت استعداد کارکنان و مدیران در عصر کرونا، نقش برجسته ابزارهای مدیریت دانش در گذر از عصر کرونا و همچنین کانون‌های ارزیابی و توسعه شایستگی‌های پیاده‌سازی آن در این عصر، تغییر پارادایم ایجاد شده در روش آموزش رهبران و مدیران و نگاه همراه با تردید یا خوش‌بینی در اثرات این روش‌ها، بایدها و نبایدهای نظام آموزش و توسعه منابع انسانی سازمان‌ها در دوران پساکرونا نیز از دیگر محورهای این کنفرانس خواهد بود که علاقمندان می‌توانند در رابطه با این موضوعات مقالات خود را به این کنفرانس ارسال کنند.

دکتر خراسانی با اشاره به برنامه‌های متنوع این کنفرانس گفت: کارگاه‌های آموزش، پنل‌های تخصصی، برگزاری نمایشگاه آموزش مجازی، سخنرانان کلیدی و تقدیر از برترین‌های آموزش و منابع انسانی کشور از جمله برنامه‌های این کنفرانس است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: منابع انسانی کنفرانس ملی کرونا پساکرونا آموزش و توسعه منابع انسانی عصر کرونا سازمان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۹۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دریادار سیاری: اگر نگاه به آینده نباشد، آموزش دچار روزمرگی می‌شود

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، امیر دریادار حبیب‌الله سیاری روز دوشنبه در همایش تجلیل از برترین اساتید و مربیان ارتش جمهوری اسلامی ایران که در سالن کوثر سازمان عقیدتی ارتش برگزار شد، با بیان اینکه اهمیت نیروی انسانی در همه سازمان‌ها مشخص است، اظهار داشت: پیش‌تر گفته می‌شد نیروی انسانی، اما امروز از آن به عنوان سرمایه انسانی یاد می‌شود که باید آموزش دیده و با مهارت باشد.

معاون هماهنگ‌کننده و رئیس ستاد کل ارتش افزود: آنچه در دنیای امروز موجب بالندگی سازمان‌ها می‌شود سرمایه انسانی آنهاست و اگر نیروی انسانی بالنده، کیفی و سرافراز در سازمان وجود نداشته باشد، مسیر سازمان به طور قطع معکوس می‌شود و رشد نمی‌کند.

وی ادامه داد: باید به تربیت و آموزش آینده سازان در ارتش توجه کنیم که مطابق فرمایشات رهبر معظم انقلاب باید اولویت اول فرماندهان باشد و از موضوعاتی است که باید همیشه در دستور کار ما قرار داشته باشد.

دریادار سیاری با بیان اینکه جایگاه تربیت و آموزش یک جایگاه بسیار والا است، تاکید کرد: مربیان و اساتید با از خود گذشتگی، ایثار و تلاش موجب تربیت نیروی انسانی با کیفیت می‌شوند.

وی افزود: مربیان و اساتید همه کسانی که امروز توسط مربیان تربیت شده و آموزش می‌بینند آینده سازان ارتش هستند بنابراین جایگاه اساتید و مربیان در ارتش جمهوری اسلامی ایران یک جایگاه والا و ارزشمند است که باید به آن توجه خاصی داشت.

معاون هماهنگ کننده و رئیس ستاد کل ارتش با بیان اینکه تهدیدات آینده متفاوت هستند، گفت: اساتید باید توجه کنند دانشجویان خود را به گونه‌ای آموزش دهند که برای مقابله با تهدیدات آینده آمادگی داشته باشند. اگر نگاه به آینده وجود نداشته باشد، تربیت و آموزش دچار روزمرگی می‌شود.

دریادار سیاری بیان داشت: محیط، فناوری‌ها، سلاح و تجهیزات آینده در حال تغییر است و هر جنگی که امروز اتفاق می‌افتد در مقایسه با جنگ‌های گذشته حاوی تغییراتی است. به همین دلیل باید با توجه به تهدیدات در آینده دانشجویان را تربیت کنیم.

وی ضمن تاکید بر لزوم عدم دچار شدن به غافلگیری فناورانه در جنگ‌ها، تاکید کرد: ما باید همگام با فناوری‌ها آموزش دهیم و به پیش برویم.

معاون هماهنگ کننده و رئیس ستاد کل ارتش ادامه داد: اقدامات خانواده تربیت و آموزش ارتش، بسیار ارزشمند است که نمونه آن برگزاری نخستین نمایشگاه تربیت آموزش در سال گذشته است و دستاورد‌های نمایشگاه به گونه‌ای بود که دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از این دستاورد‌ها استقبال کرد و خواستار اجرای آن در این نهاد شد.

دریادار سیاری گفت: همه دانشجویانی که در مراکز آموزشی ارتش جمهوری اسلامی ایران تحصیل می‌کنند باید بتوانند نیاز‌های جنگ آینده را تامین کنند.

وی ادامه داد: اساتید و مربیان باید به زیرساخت‌های آموزشی توجه و به مرور زمان در راستای نوسازی و بهسازی مرکز آموزشی حرکت کنند. در انتخاب اساتید، مربیان و فرماندهان مراکز آموزش دقت شود تا بهترین افراد انتخاب شوند و دانشجویان را به بهترین نحو آموزش دهند.

دریادار سیاری بر لزوم نظارت مستمر بر آموزش‌ها تاکید کرد و گفت: همه مربیان و اساتید دقت و تلاش کنند تا دچار خواب حرفه‌ای نشوند، خواب حرفه‌ای به این معناست که گاهی به علت انجام بسیار زیاد یک کار تصور می‌کنیم که در حد اعلای آن کار قرار داریم و برتر از ما وجود ندارد.

وی افزود: هنگامی که به این حالت رسیدیم یعنی دیگر به پژوهش، مطالعه و به روز شدن کاری نداریم و فکر می‌کنیم نسبت به همه مطالب اشراف داریم، آنگاه دچار روزمرگی می‌شویم که آفت مدیریت و فرماندهی است.

معاون هماهنگ کننده و رئیس ستاد کل ارتش با بیان اینکه اگر دچار روزمرگی در حوزه تربیت و آموزش شویم و به روز نشویم و نسبت به فناوری‌ها و تجهیزات روز تسلط نداشتیم، افزود: این زمان است که دچار روزمرگی و خواب حرفه‌ای می‌شویم و خواب حرفه‌ای بزرگترین آسیبی است که در حوزه تربیت و آموزش بر یک استاد و مربی غلبه پیدا می‌کند.

دریادار سیاری در پایان گفت: استاد و مربی باید هنگام مراجعه به هر کلاس به روز باشد، چون فناوری و علم در حال تغییر بوده و دانشجوی تحت آموزش نیز با روز گذشته متفاوت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری هشتمین کنگره علمی جشنواره خوارزمی در کاشان
  • ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است
  • مراسم تجلیل از ۴۰۰ معلم در عالی‌شهر برگزار شد
  • معلم مولد نیروی انسانی و گران‌ترین ثروت است
  • نگاه به آینده باید در تربیت و آموزش ارتش وجود داشته باشد
  • دریادار سیاری: اگر نگاه به آینده نباشد، آموزش دچار روزمرگی می‌شود
  •  تقویت یادگیری، هدف تغییر در نحوه طراحی سوالات امتحانات نهایی
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • کتاب آموزش زبان انگلیسی برای مبتدیان
  • آموزش صلح و صلح‌طلبی، سنگ بنای روابط انسانی