Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-06@23:22:46 GMT

صیانت از اموال بیت‌المال و منابع انسانی وظیفه ماست

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۶۴۸۰۴

صیانت از اموال بیت‌المال و منابع انسانی وظیفه ماست

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی، صبح امروز با حضور جلیل سالاری معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت‌ ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران، مراسم تودیع و معارفه "فرهاد احمدی" سرپرست شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران و سعید ستاری نائینی مدیرعامل سابق این شرکت برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 جلیل سالاری در این مراسم با تاکید بر لزوم اعتمادسازی اظهار کرد: محیط‌های تخصصی باید عاری از نگاه‌های سیاسی باشد. شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران به عنوان مجموعه‌ای حرفه‌ای و تخصصی، پشتوانه اجرای طرح‌هایی است که در سیاست‌های کلان وزارت نفت و شرکت‌های تابعه آن از جمله شرکت ملی پالایش و پخش شکل می‌گیرد.

وی با اشاره به لزوم توجه به مسائل خام فروشی و چالش‌های مربوط به آن گفت: این موضوع نیازمند اجرای ضرورت‌هایی است که به تبع آن باید در حوزه‌های مهندسی، دانش فنی، ساخت داخل، تامین منابع مالی و روش‌های مربوط به آن توجه خاصی مبذول شود.

* صیانت از اموال بیت المال و منابع انسانی وظیفه ماست

 معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش با تاکید بر اهمیت ورود افراد متخصص به هیئت مدیره به منزله اتاق فکر یک سیستم، تصریح کرد: هیئت مدیره به عنوان اتاق فکر و مرکز تصمصم‌گیری می‌باشد؛ طرح و پروژه‌ها ارزیابی و براساس آن تصمیم گرفته می‌شود. ضروری است تا افراد مجرب و متخصصی که صاحب دانش و جایگاه لازم هستند در این محفل ورود کنند. بنابراین باید بازآوری و پوست اندازی در سیستم انجام بشود تا بتوان به هدفگذاری مربوطه رسید.

وی گفت: ما آزمون و خطاهای بسیاری در گذشته انجام داده‌ایم و در حال حاضر دیگر فرصتی بر تکرار این روند وجود ندارد. انتظار این است افرادی که مسئولیت پذیرفته‌اند باید نسبت به این وظیفه‌ای که محول می‌شود حساسیت بالایی داشته باشند. نباید با مماشات برخورد شود صیانت از اموال بیت المال و منابع انسانی وظیفه ماست. در این راستا از نیروهای توانمند به درستی استفاده شود نباید نیروهای قابل حاشیه نشین باقی بمانند. 

*لزوم فاصله از نگاه‌های کارمندی در شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی

وی در بخش دیگری از اظهارات خود گفت: باتوجه به فرمایشات مقام معظم رهبری(مدضله العالی) و انتظاراتی که ایشان در حوزه نفت و گاز داشتند می‌توان گفت با گذشت زمان مشخص است که انتظارات برآورده نشده است.

سالاری افزود: این شرایط نباید تکرار شود براساس چشم انداز تعریف شده ابزارهای این مجموعه باید چابک شود. لازم است برای نیل به این امر از نگاه کارمندی فاصله گرفته شود. در این بخش باید تخصص‌های فرآیندی به کار گرفته شوند.

وی در مورد سرپرست شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران با اشاره به سوابق اجرایی فرهاد احمدی بیان کرد: ایشان در بخش‌های نرم افزاری و سخت افزاری بسترهایی را نهادینه کردند و حمایت‌های خاصی در حوزه ساخت داخل و تولید دانش داشته‌اند. وی شخصی صاحب تجربه است ولی نیاز است تا با استفاده از توانمندی سایر حوزه‌ها با توجه به تجارت و سوابق قبلی یک بازنگری جدی در این بخش صورت بگیرد.

سالاری ضمن قدردانی از خدمات مدیرعامل سابق شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران گفت: باید از ظرفیت‌های مدیرعامل سابق شرکت با توجه به تخصص و تجارب ایشان استفاده شود.

وی در پایان تصریح کرد: باید با یک رویکرد جهادی، نگاه انقلابی و آنچه که در گام دوم انقلاب ترسیم شده است بتوانیم شرکت را به جایگاه واقعی آن برسانیم و در این مسیر انجام تکالیف مقام معظم رهبری، تکالیف دولت و انتظارات مردمی را به صورتی شایسته به منصه ظهور رساند که این امر نیاز به مشارکت، همدلی و اصلاح ساختار دارد.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: نفت منابع انسانی جلیل سالاری معاون وزير نفت در امور پالايش و پخش تخصصی خام فروشی شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران پالایش و پخش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۶۴۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، مسعود خانی مجری طرح‌های بهینه سازی شرکت توانیر افزود: اگر مشارکت هر چه بیشتر در فروش انرژی در بازار بورس که می‌تواند به دریافت نقدی بلافاصله صورتحساب منجر شود را با بازاری که در آن شرایط فروش نقدی وجود ندارد، مقایسه کنیم قطعاً شرایط بهتر و مناسب‌تری است هرچند که این موضوع نیز قابل درک است که نمی‌توان از شرکت توزیع انتظار داشت وقتی امکان خرید در بازار عمده فروشی با نرخ مشخصی را دارد، در بازار بورس نقدی به قیمت بالاتری از قیمت بازار، برق را خریداری کند و این انتظار نمی‌تواند انتظار به جایی باشد.

وی با اشاره به درخواست نیروگاه‌ها برای افزایش قیمت‌های بازار تاکید کرد: این موضوع در اختیار توانیر نیست، بلکه باید از طریق هیأت تنظیم بازار برق پیگیری شود و مصوبات آن نیز به تأیید وزیر محترم نیرو برسد.

به گفته وی، این موضوع که فروش نیروگاه‌ها در بورس به قیمت کمتر از بازار منجر به کاهش سود حسابداری شرکت در صورت‌های مالی می‌شود و این مشکل به ویژه برای شرکت‌هایی که بورسی هستند حادث می‌شود که باید به مجمع و سهامداران خود درباره کاهش سودشان توضیحات ارائه کنند، موضوعی است که شاید درست به نظر برسد، اما می‌توان از این زاویه به موضوع نگاه کرد که شرکت‌ها با دریافت نقدینگی زودتر نسبت به حالت فروش در بازار، می‌توانند در کسب‌وکارهای موازی مشارکت کنند و با منابع حاصل از منافع ناشی از این کسب و کارها کاهش سود را به راحتی جبران کنند. در این صورت شرکت از این بابت هم نباید دغدغه‌ای داشته باشد، هر چند که به‌کارگیری منابع نقدی در کسب و کارهای دیگری نیازمند تغییر رویکرد در مدیریت نیروگاههای بورسی است.

کد خبر 6097401 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است
  • معلم مولد نیروی انسانی و گران‌ترین ثروت است
  • اجرای پروژه هوشمندسازی در شرکت فولاد مبارکه
  • صیانت از آرای مردم وظیفه اصلی است
  • تیم نوظهور فوتسال ایران به لیگ برتر رسید
  • بازگرداندن ارز دولتی به خزانه بیت المال در قم
  • عقب نشینی ذخیره سد زاینده‌رود؛ ۳۹۶ میلیون مترمکعب آب آخرین موجودی
  • ذخیره سد زاینده‌رود به ۳۹۶ میلیون مترمکعب رسید
  • بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند
  • بازار انتخابات در تبریز داغ شد/ اوج هیجان در ستادهای تبلیغاتی