Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر منابع انسانی شرکت ملی نفت ضمن تأکید بر لزوم بازآرایی ساختار در حوزه های اکتشاف، حفاری، مهندسی و ساختمان، مدیریت تولید و دیگر بخش‌ها، گفت: در این زمینه کمک‌های لازم انجام می‌شود و سعی می‌کنیم ضمن استفاده از فارغ‌التحصیلان دانشگاه صنعت نفت در بخش‌های مختلف به تقویت ساختار و تزریق نیروی جوان به این مجموعه مهم کمک کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شانا به نقل از شرکت نفت خزر، ناصر مولایی، مدیر منابع انسانی شرکت ملی نفت ایران در نشست با مراد کمالی، مدیرعامل شرکت نفت خزر که با هدف تکریم، همکاری و تسهیل امور مربوط به منابع انسانی برگزار شد، با اشاره به عملکرد مطلوب شرکت نفت خزر در زمینه سرمایه انسانی اظهار کرد: کاری که شرکت نفت خزر در دستیابی به منابع هیدروکربوری در آب‌های عمیق دریای خزر انجام داده است، بیانگر وجود نیروهای متعهد، متخصص و کارآمد است و با توجه به آشنایی کامل اینجانب به ساختار، نوع وظایف و مأموریت‌های نفت خزر، تقویت کمّی و کیفی این شرکت در ابعاد مختلف منابع انسانی ضرورت دارد.

وی اظهار کرد: شرکت نفت خزر همواره به‌عنوان شرکتی مهم و حاکمیتی برای صنعت نفت شناخته می‌شود و زحمات، فعالیت‌ها و تجارب متخصصان و کارکنان این شرکت در ساخت سکوی نیمه‌شناور امیرکبیر و کشف نفت در میدان سردار جنگل در سال‌های گذشته جزو افتخارهای کشور و ذخیره ارزشمندی برای صنعت نفت به شمار می‌آید.

مدیر منابع انسانی شرکت ملی نفت ایران در ادامه گفت: مشکلات ساختاری و منابع انسانی را می‌دانیم و درصدد رفع آن هستیم، اما از نگاه ما نفت خزر در صنعت نفت شرکت بالادستی مهم و راهبردی است و در کمک به پیشبرد فعالیت‌های توسعه‌ای نفت خزر از هیچ کمکی دریغ نخواهم کرد.

مولایی گفت: نفت خزر با گذشت ۲۰ سال از عمر خود برای توسعه فعالیت‌ها با توجه به گستردگی حوزه مأموریت‌های محوله نیاز به بازآرایی ساختار در حوزه‌های اکتشاف، حفاری، مهندسی و ساختمان، مدیریت تولید و دیگر بخش‌ها دارد که در این زمینه کمک‌های لازم انجام می‌شود و سعی می‌کنیم ضمن استفاده از فارغ‌التحصیلان دانشگاه صنعت نفت در بخش‌های مختلف به تقویت ساختار و تزریق نیروی جوان به این مجموعه مهم کمک کنیم.

وی در پایان اظهار کرد: هفته گذشته در جلسه‌ای که با حضور محسن خجسته‌مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران برگزار شد گزارش مبسوطی از حوزه منابع انسانی، سامانه‌ها، سیستم‌های مدیریتی و دیگر حوزه‌ها ارائه شد و با رهنمودهای ایشان تصمیم‌های بسیار خوبی اتخاذ و مقرر شد در جهت تکریم، پشتیبانی و توسعه منابع انسانی نسبت به برگزاری نشست‌های پیوسته با زیرمجموعه‌ها و شرکت‌های تابع گام‌های مؤثری برداشته شود.

مراد کمالی، مدیرعامل شرکت نفت خزر نیز در این نشست توضیحاتی درباره فعالیت‌های صورت گرفته در یک ماه گذشته با توجه به مأموریت‌های محول‌شده از سوی مدیرعامل شرکت ملی نفت، برای شتاب‌دهی به توسعه فعالیت‌ها در حوزه خزر اشاره کرد.

وی گفت: یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های ما برای توسعه برنامه‌های این شرکت در حوزه شمال کشور بازنگری و بازآرایی ساختار سازمانی است که با توجه به اساسنامه و مأموریت‌های این شرکت و مطالعات انجام‌شده مدنظر داریم ساختاری متناسب با توجه به گستردگی حوزه عملیاتی برای پیشبرد بهتر فعالیت‌ها داشته باشیم که در این باره نشست مفیدی نیز با مدیریت مهندسی و ساختار شرکت ملی نفت ایران برگزار شد و درخواست کردیم با توجه به مکاتبات این شرکت با معاون وزیر و مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران تسریع و اقدام‌های مؤثری در این بخش انجام شود.

منبع: شانا

کلیدواژه: شرکت نفت خزر شرکت ملی نفت ایران مدیرعامل شرکت منابع انسانی شرکت نفت خزر انسانی شرکت فعالیت ها صنعت نفت بخش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۲۲۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران

آخوندی مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی در برنامه پرسمان صدا و سیمای استان گفت: این تصور در عموم مردم ایجاد شده که مدیریت بحران بانک ماشین آلات و تجهیزات و دارای منبع اعتباری گسترده است، اما در اصل بودجه در داخل اعتبارات دستگاه‌ها پیش‌بینی می‌شود و همه دستگاه‌ها باید طبق وظایف ذاتی خودشان عمل کنند. 

او افزود: طی ۱۰ سال گذشته هیچ اعتباری در زمینه پیشگیری و آمادگی ستاد‌های مدیریت بحران به ما اختصاص داده نشده است و در اولویت بندی اعتبارات نقص داریم، زیرا اعتقاد ما این است که باید اعتبار پیشگیری بیشتر از اعتبار بازسازی باشد. 

آخوندی بیان کرد: به طور مثال برای بهسازی ماشین آلات سنگین عمرانی در مرحله اول ۷۰۰ میلیارد تومان و در مرحله دوم هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم تا آنها را به روز کنیم. 

بیشتر بخوانید

 سیل برخی از راه‌های روستایی و فرعی خراسان جنوبی را مسدود کرد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی ادامه داد: نیروی انسانی و نیروی تخصصی آموزش دیده در بحث اجرای حوزه مدیریت بحران کم داریم و اجازه جذب نیرو در برخی از موارد را هم نداریم؛ به طور مثال در استان کمبود نیروی آتش نشانی داریم و با بازنشسته شدن نیرو‌ها به صورت جدی با مشکل کمبود نیرو مواجه خواهیم شد. 

او عنوان کرد: مورد دیگری که از آن گلایه‌مندیم این است که توجه به هشدار‌ها و جدی گرفتن آنها هنوز فرهنگ سازی نشده و این یک مشکل هم میان مردم و هم برخی مسئولینی است که می‌بایست در حوزه اجرایی و عملیاتی کاری انجام دهند. 

آخوندی به سیلاب اخیر در استان اشاره و تصریح کرد: بعد از سیل، تیم‌های ارزیاب از دستگاه‌های مختلف به مناطق هدف رفته و در قالب فرم‌هایی برآورد خسارت انجام می‌دهند که این برآورد‌ها در پله نهایی به استانداری رسیده و جمع‌بندی می‌شود؛ در مرحله بعدی از هیئت دولت پیگیری و متناسب با بودجه بخشی از آن به استان اختصاص داده می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است
  • معلم مولد نیروی انسانی و گران‌ترین ثروت است
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • اکوسیستم فناوری کشور زیر سقف «اینوتکس ۲۰۲۴»
  • صلیب سرخ: شرایط انسانی در افغانستان وخیم و نیازمند رویکرد جدیدی است
  • نقش نفت در رشد اقتصادی و توسعه زیرساخت‌ها مشهود است
  • نیازمند جهاد تعلیم و تربیت در حوزه های علمیه هستیم
  • ریسک سرمایه‌گذاری در دریا باید کاهش یابد
  • اهمیت توسعه میادین مشترک کشور با سرمایه مردمی و توان بخش خصوصی